Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση

Η «Νέα Σπορά» αρχίζει τη δημοσίευση μιας σειράς άρθρων που αφορούν στην τακτική του Κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο Μάη - Ιούνη 2012. Τα άρθρα αυτά είναι ενταγμένα στη γενικότερη τακτική του Κόμματος έτσι όπως εφαρμόζεται αυτή από την ηγεσία του τα τελευταία χρόνια. Επομένως δεν έχουν στενά εκλογικό περιεχόμενο, γιατί αφορούν στις γενικότερες θέσεις του Κόμματος που είναι διαχρονικά επίκαιρες.

Τα άρθρα αυτά έχουν γραφτεί πριν από τη δημοσίευση των «Θέσεων» της ΚΕ του Κόμματος για το 19ο Συνέδριο. Από αυτήν την άποψη μπορεί να μην έχουν άμεση αναφορά στο 19ο Συνέδριο, αλλά, κατά τη γνώμη μας, μπορούν να συμβάλουν στο γενικό προβληματισμό που αναπτύσσεται αυτήν την περίοδο ανάμεσα στα μέλη του Κόμματος σχετικά με την αναθεώρηση του Προγράμματος του Κόμματος. 

Δεν προχωρήσαμε σε τροποποιήσεις. Προτιμήσαμε να παραμείνουν ως έχουν, παρά το γεγονός ότι  ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στα οικονομικά μέτρα της τρικομματικής κυβέρνησης έχουν ξεπεραστεί από τον οδοστρωτήρα της μνημονιακής οικονομικής πολιτικής. Τα γενικά συμπεράσματα όμως δεν αλλάζουν.

Θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για μας εάν μας έστελναν οι αναγνώστες μας, στη γνωστή διεύθυνση, τη γνώμη τους για το περιεχόμενο αυτών των άρθρων. Οι παρατηρήσεις τους θα μας βοηθήσουν.